NT  29880

 

  https://youtu.be/x569s9cLOtQ  補品放   在  下面  燉

 

Silit 的相片。   NT 9880
 
 
 

Ochranná poklice pro pánve do průměru 28 cm, SilitNT2980 Skleněná poklice s kovovým úchytem 28 cm, Silit NT2980

 

 

  Nerezová poklice s odvětráním 32 cm pro pánve Wok, Silit28公分 NT  3980      Skleněná poklice s plastovým úchytem 28 cm, SilitNT  2980

  •     
    祝福您~~~2015年端午佳節快樂

 

      粽子  放   最   上   面  催    喔      NT  19880 

 


蕭雅心的相片。
蕭雅心的相片。
 

德國Silit薑磨器…
不常見的特殊器皿
廚房內的精緻品

蕭雅心的相片。
蕭雅心的相片。
蕭雅心的相片。
留言

 

德國Silit壓肉器…
材質 : 18-10
德國製造
手感極佳
限量品

蕭雅心的相片。
蕭雅心的相片。
 

 

 德國Silit品牌,創立於1920年,至今已近百年,是世界首屈一指的鍋具製造商,隸屬WMF集團,行銷全球五大洲超過60個國家。Silit不斷致力於提供現代生活健康飲食所需的高品質廚房產品,關注環保、節約時間跟能源,其創新的產品和設計將高品質、創新性能、設計、實用功能完美融合於一體。

Silit Passion Colours pannenset

Kleurige pannen zijn er genoeg, maar bij de meeste wordt het belangrijkste vaak vergeten, perfecte kooktechniek en duurzaamheid. Silit Pannenset Passion Colours Met Silit’s extra sterke staalkern en het donkere binnenmateriaal zijn de kook- en braad eigenschappen van de “Passion Colours” pannen tot het uiterste geoptimaliseerd. De warmte wordt snel en gelijkmatig tot in de rand geleid en lang vastgehouden. Dat spaart waardevolle energie, of je nu op een laag pitje gaart of bij hoge temperaturen braadt.

De poreusloze binnenlaag van de pan is bijzonder. De laag is van een materiaal dat Silargan® wordt genoemd, een zeer duurzaam hightech-keramiek, niet alleen superhard, maar ook snij- en krasvast. Ideaal voor de alledaagse keuken. Silargan® is het kookmateriaal voor een gezondheidsbewuste voeding. Het is antibacterieel en is daarom goed geschikt voor het bereiden, serveren en bewaren van eten. Daarnaast is het materiaal nikkelvrij. De buitenzijde is van Silit staalkeramiek, duurzaam, hygiënisch en het behoud zijn glans. De metalen ergonomisch gevormde grepen zijn warmte-isolerend en de deksels bestaan uit hoogwaardig hittebestendig glas.

Silit Pannen Passion Colours

Hierboven zie enkele voorbeelden uit de Passion Colours serie. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, ze zijn oven- en vaatwasmachinebestendig.

Heb je liever pannen een traditioneler kleurtje, kijk dan eens naar Silit’s schitterende “Elements” pannenset.

Silit Elements zwarte pannen

Silit Pannenset Elements Het echte genieten begint met Silit’s “Elements” pannen. Ze zijn veelzijdig, flexibel inzetbaar en op elkaar afgestemd. Zo laten de verschillende pannen, inzetten en deksels zich optimaal met elkaar combineren. Perfect voor het koken, maar dankzij de doordachte zwarte vormgeving ook schitterend voor op tafel.

De “Elements” pannen beschikken over dezelfde kook- en technische eigenschappen als de Passion Colours pannenset.

Silit Pannen Elements

 

               

 
 

 

                              

                                                            

創作者介紹
創作者 部落格  安看妳 的頭像
部落格 安看妳

開心世紀

部落格 安看妳 發表在 痞客邦 留言(41) 人氣()